Problema de-a militiei

|

Stim cu totii ca militia suge si mai stim ca militienii sug - banul contribuabililor - degeaba.
Lansez o mica problema in ale legislatiei si astept parerile voastre.

Sa zicem ca X este un asa-zis traficant de droguri, iar Y este un agent sub acoperire.Prin diferite metode, Y ajunge sa-l contacteze pe X in legatura cu livrarea unei cantitati de iarba.X il 'miroase' pe Y si isi da seama ca e cam prost.Astfel, in loc de iarba, ii pune patrunjel.

Se stabileste intalnirea la locul * , in data de ** . Y clarifica ultimile detalii ale flagrantului, iar X este pe drum.

Odata realizat targul, Ygrecii sar si il imobilizeaza pe X.Constata, insa, ca 'marfa' este ,de fapt, patrunjel.

Acum, care va fi soarta lui X?

a.Va fi arestat sub acuzatia de "Trafic de stupefiante"
b.Va fi arestat sub acuzatia de "Tentativa de santaj si uz de fals"
c.Va fi cotonogit puternic, la sectie, din motive greu de descifrat :)
d.Va fi lasat in pace.


Astept raspunsurile voastre si, eventual, explicatiile.

8 comentarii:

The FwoRD spunea...

De unde si pana unde santaj ??

O sa fie ca in bancu ala cu milia romana care scotea ursul din padure si acesta striga "oke oke sunt iepure" .. adica o sa prefaca patrunjelu in iarba :))

Anonim spunea...

o sa il lase in pare si iarba o sa se legalizeze 8->

Anonim spunea...

c

Anonim spunea...

nu prea vad cum se poate intampla asta...1. y nu ar veni dak ar mirosi ceva ba chiar ar putea sa mestece 1 kg de marijuana numai ca sa nu se gaseasca asupra lui (se pedepseste doar detinerea, nu si consumul) 2.politia de obicei stie cu ce se mananca drogurile... mai ales cei care se ocupa de astfel de cazuri! daca.. prin absurd se intampla asta... x va fi lasat in pace! deja metoda C se practica foarte rar, aproape deloc! asta a fost pana acum 3-4 ani! noroc ca y o pateste in 2008...

Anonim spunea...

dar daca eu te trimit pe tine sa imi vinzi telefonu la tiganu ala gras din colt.. ala de combina telefoane! apoi ma duc acolo cu militia si spun ca ala e telefonu meu si mi l-au furat ieri niste tigani pe care nu i-am vazut bine...! ce naiba face militia... ala e telefonul meu.. am si acte..!

Kiki spunea...

@fword-hahaha=)) o sa zica patrunjelu "sunt iarba sunt iarba" gg frate

Ioane exista 2 variante:

1.varianta teoretica: x va fi judecat pentru frauda si va plati o amenda penala(in cazul in care nu se "aranjeaza" rezultatele de la laborator)
2.varianta practica: indiferent daca este iarba sau patrunjel x va manca bataie la sectie ... marfa va fi confiscata pentru "teste", iar x va fi pus in libertate si chemat mai tarziu pentru a da o alta declaratie si eventual a face "un 16".

@alina...stiai ca marmota nu mai inveleste ciocolata in staniol? wake up e Romania...o sa trecem granita in Bulgaria sa fumam si noi legal ca la noi mai e mult pana se va intampla.

Anonim spunea...

varianta d nu este posibila,X va fi arestat sub motivul variantei b si posibil varianta a daca patrunjelul in mod miraculos se transforma in iarba si cat este tinut la sectie se va aplica varianta c.

Anonim spunea...

fa fi arestat pentru trafic si detinere de patrunjel (ii cred in stare)