Reteta de dormit

|

E ora 2 am si tu nu ai somn deloc?

S-a facut dimineata afara si tu abia casti?
Dormi mai mult ziua decat noaptea?
Nu-i nimic... ai apelat la persoana potrivita.
In cele ce urmeaza, am sa va explic o reteta de dormit, testata pe propria piele.

Ingrediente: zapada multa, niste prieteni, un derdelus, instrumente pentru derdelus (sanie, punga, lopatica, capac de wc) + niste intaritor (optional).

Mod de preparare: se suna prietenii, se stabileste un loc de intalnire. Odata format grupul, se purcede spre cel mai apropiat parc. Ajunsi acolo, se cauta cea mai abrupta vale. Deoarece zapada a fost lasata destul de mult timp la dospit, se cauta un ins care sa "deseneze" derdelusul. De obicei, aceasta persoana este aleasa la intamplare, printr-o simpla impingere catre directia viitorului derdelus.
Partia este gata, incepe distractia. Este recomandat sa incerci fiecare instrument de alunecare, altfel nu ai farmec. De altfel, e musai sa-ti intre zapada intre toate partile corpului ce au forma bucoloidala. Noada curului trebuie incercata de cel putin 5 ori, altfel nu va avea efect. Din cand in cand, trebuie sa stingeti cu o gura de bere/suc/vodca sau o tigara.
Dupa cateva ore de sanius, se constata efectele. Daca esti ud din cap pana in picioare, daca ti-au inghetat toate extremitatile hainelor tale si daca a inghetat cacatul in tine, esti gata de dus acasa. Cat mai rapid cu putinta!

Ajuns acasa, se schimba de hainele ude si se pune in pat. Atentie! In unele cazuri, este posibil sa nu mai fiti in stare de aceasta de aceasta operatiune si sa va culcati in hainele de tavaleala.
Reteta este gata!
Somn usor!

4 comentarii:

kiki spunea...

=)) multumit boghiule?

Harry spunea...

Mersi de sfat,de acum asta voi incerca sa fac, nu imi va mai tine companie televizorul pana adorm.
Poate te gandesti ce sa facem si pe timp de vara ca faza cu celofanul, capacul de W.C., camerele de roti si alte chestii nu mai merg...

Ionut spunea...

@Harry: vara la strand

Anonim spunea...

La multi ani!
semnat: kta,deea,mona,dragos

te salutam si asteptam un post de anul nou!