YaHuoo !

|

Joi.
Tocmai terminasem examenul de marketing si aveam o pofta nebuna de bere. Era 12.00 ! Ne aprovizionam noi cu vreo 20 de Ursus la 0.3 si pornim spre Vali, la camin. Acolo, preparam narghileaua, dam drumu la muzica si desfacem o bere. Fumul dansa in jurul nostru, berea se scurgea pe soseaua gatului, iar muzica se auzea chileanu'.
Era o atmosfera atat de placuta incat nici nu simtisem ca se facuse ceasu' 19.00.
O iau si eu batraneste spre casa, unde ajung pe la 20.00. Se cam rotea capu', deoarece am uitat sa va spun ca berea se dusese repede, iar intre timp o dadusem pe vin. Bun, cum ziceam, se invartea lumea cu mine. Ma asez la birou si aprind calcul. Nu mai stiu exact motivul pentru care am facut asta, dar mi-am sters id-ul meu pe care il aveam in lista, ca sa-i dau add iar si sa vad nu-mai-stiu-ce. Zis si facut, numai ca aparea singur in lista. De fapt, care lista?
Ii dau eu un sign-out, dar degeaba ... lista se duse pe pl.

M-am culcat ca nu mai intelegeam nimic. A doua zi, ma trezesc cu gandul sa fac treaba. Instalez noul mess si ma pun pe adaugat contacte. Noroc ca aveam arhiva intacta si astfel mi-a fost mai usor. Dupa vreo 20 de contacte adaugate, nu mai mergea sa adaug pe nimeni. "Fmm" zic eu in sec, dupa care dau vreo 2 pumni in tastatura. Intru pe meebo si continui munca. Intr-o ora, lista mea era intacta.

Totusi, au existat si lucruri bune care s-au intamplat cu aceasta ocazie : mi-am instalat mess-ul nou si am mai facut curatenie prin lista.

2 comentarii:

delta spunea...

Cum de nu ai data specificată la postări?

Ionut spunea...

E de la tema ... nu vezi ca nu merge nici sa te duci la articolele mai vechi :))
Cand o sa am timp, o s-o schimb :P