Melomanul din metrou

|

Cand am traseu prin oras, de mers la job/facultate sau cine stie unde, e musai sa am castile infipte in urechi, altfel nu ma simt bine.

Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand, in metrou fiind, beaturile imi mangaiau timpanele cu  gingasie. Probabil stiti ca in metrou, 80% din tineri asculta muzica la casti, 10% nu asculta muzica (sunt surzi sau au ceara in urechi), iar restul de 10% asculta la telefon. La un moment dat, aud o voce cunoscuta, o voce de rapper wannabe. Din casti nu avea cum sa vina, asa ca ma uit in jurul meu. Va spun sincer ca m-asteptam sa-l vad pe Puya in capatul vagonului cum isi promoveaza noul cantec (ar fi-n stare de orice acest cocalar ex-rapper din Salajan). Nu l-am vazut, asa ca mi-am indreptat atentia spre alta sursa. Intr-un final, am descoperit-o...

Un individ de langa mine se incadra in cei 80% din tineri care asculta muzica la casti. Bai nene, dar va dati seama ca eu aveam castile-n urechi, cu volumul aproape de maxim, si tot am auzit muzica provenita din castile tipului? Va dati seama cum ii faceau timpanele? Shake it, baby!

Eh acum ajungem la partea ciudata. Dupa ce s-a terminat melodia, pe care o recunoscusem a fi Puya - Change, au inceput niste acorduri destul de familiare mie, de pe vremea cand plangea alcoolul din mine. Era "Florin Chilian - 10"! Nu am nimic cu acest cantec, ba chiar imi place, dar nu mi se pare potrivit pentru a-l asculta in trafic, ci mai mult acasa, cu sticla de ceva in mana, plangandu-ti de mila si injurand soarta.

Ce schimbare de stil! Mi-a placut individul, deoarece avea un playlist bogat, variat...si foarte deprimant :))

1 comentarii:

Harry spunea...

cine ar fi crezut ca si eu as putea pati o faza de genul asta? Daca se poate, descrie-mi melomanul din metrou...ca vad ca si al tau tot puya asculta :))