Pentru 2012

|

Mai sunt câteva ore din anul 2011, iar bloggerii au un obicei de a scrie un ultim post cu urări pentru anul următor. Cum și eu mă autointitulez blogger, o să fac același lucru, doar că într-un stil mai atipic. Deci...


Ce nu vă doresc eu în anul 2012:

- Bani, mașini și altele - Bagați-vă pwla-n ele de chestii materiale. Trebuie să înțelegeți că viața e frumoasă indiferent de banii pe care-i aveți. "Așa zici tu, pentru că nu ai o situație financiară foarte proastă ca să vezi cat de greu e", s-ar putea să gândească unii dintre voi. Ce-i drept, am ajuns în vremurile în care banii n-aduc fericirea, dar ajută supraviețuirea, iar asta e numai vina sistemului. Nu vreau să intru în detalii luate din zeitgeist, dar vă zic doar atât: încercați să fiți fericiți.

- Carieră - Nu vă doresc job-uri în companii multinaționale, nu vă doresc să avansați pe posturi mai înalte. Gândiți-vă că veți deveni roboți și vă veti sacrifica sănătatea pentru curul bășinos al vreunui CEO. Eventual pot să vă doresc să fiți voi proprii șefi, să prostiți statul si fraierii.

- Educație - Nu vă urez să aveți succes la examene, licențe, disertații și altele. Dacă ați ajuns la o vârstă în care mai credeți că un căcat de hartie vă garantează succesul, atunci mă simt jignit că mă citiți si nu pot decât sa vă dau o mare MUIE. Ardeți-o la modul autodidact!

Ce vă doresc eu în anul 2012:

- Sănătate - Cel mai important lucru, cea mai mare avere a vreunei ființe umane. Aveți grijă de ea pentru ca e irecuperabilă.

- Familie și prieteni - Fiți mai apropiați de familie și iubiți-vă mult părinții. Țineți-vă adevarații prieteni aproape si îndepărtați-i pe cei falși, in pumni si flegme.

- Fericire - Lăsați deoparte căcaturile care vă macină si trăiți viața din plin.

Vă doresc un an nou fericit și să ne citim cu bine :)

2 comentarii:

tatat spunea...

Imi bag pewla in el zeitgeist. Manipulare ordinara socialisto-comunista. Viata fara casa si fara masina nu e viata. Punct!

nouatigaraelectronica spunea...

Putin jignitor acest articol dar este foarte adevarat :)) Felicitari ca ai curajul sa scrii exact ce gandesti. O zi buna !