De ce n-am mai scris în ultimile 6 luni?

|

...bonus - de ce n-am mai scris în ultimile 2 luni.


Inițial, vroiam să scriu acest articol peste 4 luni, dar era cam penibil să am 2 posturi pe an și acelea să fie cu "de ce n-am mai scris în ultimile 6 luni".

Mulți ar spune pe la colțurile blogului că nu mai am inspirație și din cauza asta am lăsat blogul în paragină. Nimic mai neadevărat! Dragilor, am la inspirație cât antena3 si realitateatv in plină campanie electorală la prezidențiale.
Alții chicotesc cum că m-aș fi însurat și am trecut deja la treburi casnice. Când s-o întâmpla asta, numele blogului va deveni djprost.blogspot.com.

Unii au mers mai departe și au emis ipoteza conform căreia am fost cumpărat de unul dintre moguli. Dacă se va întampla așa ceva, promit că din primii bani primiți voi cumpăra o armă și-mi voi lua blogul cu mine, sus, alături de câteva mii de ciori spurcate. (nu, nu sunt rasist... sunt doar ornitolog).

Și atunci de ce nu am mai ejaculat ideile mele trăznite, opiniile mele ironice, glumele și versurile penibile, timp de atătea luni?
De lene. (să ridice mâna sus cine a crezut că aceasta este cea mai puțin plauzibilă variantă).

Nu promit că de-acum încolo voi scrie mai des (adică săptămânal), dar mă voi strădui, in limita chefului și a cantității de alcool absorbite.

Ca un început, acest articol este primul din noua rubrică numită "Căcaturi". Poftă mare :))

1 comentarii:

simpson spunea...

la fix s-a potrivit cu lenea mea de a mai citi bloguri :))