Test de moralitate

|

Situaţia testului


Sunteţi un fotograf la o mică publicaţie, aveţi talent dar încă nu v-aţi afirmat pe plan naţional.

Vă aflaţi în localitatea Mărăcineni de lângă Buzău.

Din cauza condiţiilor meteorologice un dezastru este pe cale să se întâmple.

Vă aflaţi lângă un pod ce este pe cale să se prabuşească din cauza forţei apei ce trece pe sub el. Sute de maşini se află pe pod şi toată lumea este disperată pentru că podul deja se clatină.

Într-un final podul se prabuşeşte şi imagini de coşmar se desfăşoară în faţa ochilor dumneavoastră. Oameni disperaţi încearcă să iasă din maşini, ţipete, dacă vreţi să faceţi fotografia vieţii acum este momentul.

Testul

Vă apropiaţi de mal, aveţi aparatul în mână.

De sub un val vedeţi un cap chel al unui om ce se luptă pentru viaţa lui şi încearcă disperat sa se prindă de nişte crengi ce atârnă de pe mal.

Vă uitaţi mai atent şi observaţi că este chiar preşedintele tării, Traian Băsescu.

Aveţi două opţiuni, fie faceţi o fotografie cu care mai mult ca sigur veţi câştiga un Pulitzer, fie aruncaţi camera, îl scoateţi din apă şi din acel moment toată ţara vă va cunoaşte ca pe omul ce i-a salvat viaţa preşedintelui Băsescu.

Întrebarea testului

Veţi folosi un film color cu contrast înalt sau veţi merge pe clasicul alb-negru pentru această poză?


3 comentarii:

Harry spunea...

Pai cred ca as putea ramane bine-merci pe mal sa fac cateva poze de calitate. Tu sti cat de rece e apa? adica, pe bune as risca sa fac pneumonie si dupa aia sa zac o saptamana (eventual la spital). Oricum e criza si nu am bani de medicamente. Nu merita efortul. Oricum Base are pe prietenii lui cefosi care ii sant alaturi. Asa ca eu, ca un cetatean ce se respecta, voi asista la eventualul innec.

carbonaru spunea...

Ma tu vrei sa lasam tara fara ,,El Lider Maximo'' ? :))

Vasile Constantin spunea...

Hei ,eu sunt din Mărăcineni :)),Băsescu bun sau rău nu este decât un om,aşa că întai aş face poza apoi imediat l-aş salva.