Adevaratii candidati la prezidentiale

|

Alegerile bat la usa, betivii isi bat nevestele, functionarii publici bat tristi la tastaturile jegoase...la fel ca alegerile, si eu am batut la usa vreo juma' de ora, deoarece mi-am uitat cheile acasa. Din fericire, mi-a deschis mama intr-un final. Motivul pentru care a intarziat atat nu vi-l zic (si nu! nu se uita la otv).

Le vedem muile la orice intersectie, ne-am saturat de ei dupa cateva zile de campanie ... va dati seama ce-o sa mai induram pana la final?
Ii stim pe majoritatea, le stim caracterul(infect la toti), insa avem impresia ca le cunoastem adevaratul nume. Gresit!
Iata cum se numesc candidatii la prezidentiala, dupa mintea mea pitita intr-un cap deformat:

  • Traian Basescu -> devine Traian Bashescu.
Toate urechile i-au ascultat promisiunile din campanie trecuta, promisiuni care au fost pana la urma niste flatulatii fasaite, de unde vine si ideea lui de slogan "Daca le e frica, se scapa".
  • Crin Antonescu -> devine Chin Antonescu
E greu sa conduci tara cand degaji miros de fixativ si ai petrol in coltul gurii. Votati-l, va rog, ca sa simtiti cu adevarat ce inseamna un chin...antonescian
  • Mircea Geoana -> devine Mircea Gioala
Acest individ face parte dintr-o categorie de cacanari care sunt in stare sa-ti dea la gioale, ca sa-ti fure si ultima firimitura de la coltul gurii. Urechile lui de spiridus au fost infundate cu sfaturi socialiste, primite de la un fost absolvent al Academiei de Pupat Dosuri Sovietice, Ilici pe numele sau de alint.
  • Sorin Oprescu -> devine Sorin Oparescu
"Il votez pe dom' doctor" spuneau toate babele la ultimile alegeri locale. Ce-i drept, vorbele calme si chinuite ale doctorului fac ravagii printre tutankamonii senili din Bucuresti, dar degeaba. Daca ajunge presedinte, o sa ne arda pe toti, asta dupa ce va mai stabili inca un record demn de Guiness Book: va duce Romania pe primul loc in ierarhia tarilor batute de soarta.
  • Corneliu Vadim Tudor -> devine Porneliu VadImn 2dor
Omul asta e simpatic, pe bune. S-ar integra perfect in spitalul de nebuni de la Cotroceni.
Totusi, eu nu l-as vota, pentru ca nu cred ca i se potriveste aceasta functie. Mai degraba il vad ca Ministru al Sanatatii. Va dati seama cum ar reactiona pensionarii cand ar spune acesta la interviuri "Medicamenteee pentru toti".


Restul candidatilor nu prezinta importanta pentru mine, asa ca nu ii bag in seama. Mai degraba ii bag in altceva. De fap, ei nu prezinta importanta pentru nimeni, cred ca nici pentru ei.

Tu ala de citesti acest articol si ai mustar electoral la gura, asculta bine ce-ti spune: Marsi in mortii ma-tii la Izvor!

Scurt!


4 comentarii:

Anonim spunea...

asta este,baselu a promis multe in ultimii 5 ani,si ce a facut?...absolut nimic..este adevarat,a reusit sa ne pacaleasca acu 5 ani,am crezut ca este altfel,insa,clar ne am inselat...a 2 oara nu ne mai pacaleste,eu nu am de gand sa il mai votez,nu vreau sa ma mai terorizeze inca 5 ani...asa ca,am sa votez Crin Antonescu

Maria Tomoiaga spunea...

"mustar electoral la gura" ?!?!
Acesta a fost un mesaj catre cititori?
Dragut... (cred ca ai simtit ironia din acest cu vant)
Oricum, sunt foarte hotarata pe cine votez: CRIN ANTONESCU, nu mai vreau ca scaunul presedintelui Romaniei sa puta a hoit sau alcool.

Ionut spunea...

@Maria Tomoiaga: si preferi ca scaunul presedintelui sa miroasa a petrol? Bravo ... uite d-asta o sa ma duc eu la vot, sa anulez voturile altor inconstienti.
Ma gandesc cu groaza ca o sa treaca criza si iar o sa ne futa PNL-ul in vremuri bune, cum a facut-o Tariceanu inainte de criza.
"Economia duduie, duduie!"

Cata4tm spunea...

As dori sa scriu si sa amintesc si eu doua lucruri esentiale care nu se vor uita, iar cei care gandesc putin isi da seama la ce anume ma refer:
1.multe state au intrat in criza economica, la unele mai puternic simtite la altii mai putin simtite, la noi s-a intrat pe langa criza economica si in criza politica care de unde a plecat ? ia sa vedem…un ministru de interne (psd-ist) care nu si-a facut datoria a fost schimbat din functie pe merit iar sefii lui de partid au fost rugati sa puna tot unul de-al lor, dar “baronii” s-au suparat asa tare ca s-au gandit sa iasa de la guvernare: “PSD+PRM+PNL”....domnilor unde in aceasta lume in politica, partidele de dreapta si partidele de stanga sant unu si acelasi lucru??? Mircea Geoana ? Vadim Tudor ? Crin Antonescu ? Ganditi-va la voi, ca ei nu s-au gandit !
2.sa nu uitati va rog frumos de istoria PSD, care la inceputurile lui s-a numit FSN…sa nu uitam ca pe vremea lor au aparut baronii locali, sa nu uitam ca pe vremea lor am fost furati de Caritas, sa nu uitam ca pe vremea lor au disparut Banci, sa nu uitam ca pe vremea lor a avut loc mineriada, sa nu uitam nici de Targu Mures.
Sper sa gandim si sa votam pentru politicieni mai putini(hoti mai putini), clasa politica trebuie restructurata si doar un singur om o poate face !!!