Te rog frumos, enerveaza-ma!

|

Am observat ca, printre toate nevoile sau senzatiile de 'plin' pe care le are romanul, unele dintre ele nu pot fi satisfacute. Te apasa vezica si nu esti in apropierea unui wc? Nicio problema...gasesti un pom sau un gard si il mangai cu jetu'. Simti ca ai mancat cam mult si amestecat? Aici poate fi o problema daca nu gasesti un wc, dar si pentru asta exista o rezolvare. Gasesti un loc mai retras si te pitesti. Banuiesc ca majoritatea au servetele la ei, dar in caz contrar nu ar trebui sa va impacientati. O soseta, un chilot sau, in extremis, o frunza de ceva, iti va rezolva problema. Iti simti oole pline si esti satul de palmat? Iti iei 5 lei, un cordac si putin accent tiganesc si te duci la cel mai apropiat bordel.

Am enumerat posibilitatile de satisfacere a unor nevoi. Totusi, exista o senzatie care nu poate fi potolita asa de usor, si anume senzatie de nervozitate. Fereasca sfantu', cand esti nervos cu nervii, nu te calmezi dand cu picioarele in cel mai apropiat pom/gard, nu te linistesti stand pe vine in shantz si nu te relaxezi batand o curva chiombalie.
Faza dura e data de faptul ca, in Bucuresti, este inevitabil sa nu te enervezi. Tre' sa fii robot ca sa nu ti se umfle venele de la gat cand astepti 20 de min sa cumpari un pachet de tigari cu bani ficsi, din cauze celui din fata ta care afla prin telefon ce are de cumparat. Tre' sa fii de pe alta planeta ca sa nu strangi din dinti cand abia ai ocupat un loc in tramvai si o baba otv-ista te jeneaza cu o plasa, chipurile sa-i lasi locul.

Cu toate acestea, eu sunt mai special. Ma enervez extrem de greu. Incepi sa te enervezi tu inainte mea, vazand ca nu ma poti enerva. Totusi, din aceasta parte pozitiva reiese o parte negativa. Atunci cand ma enervez, ar fi bine sa nu stai pe langa mine. Stati linistiti ca nu folosesc arme albe sau cine-stie-ce obiecte contodente. Cand ma enervez, folosesc cea mai puternica arma a mea: cuvintele. E de inteles de ce e cea mai puternica arma a mea, avand in vedere faptul ca am un metru si un lemn si 69 de kile. Totusi, cand sunt nervos, scot niste cuvinte mai taioase decat lama, mai acide decat clorhidricul, mai greu de suportat decat damf-ul unui aurolac de la Gara de Nord. Ce-i drept, mai strecor cate un futut de muma printre cuvinte jargonice docte ca "idiotule, irascibilule, analfabetule", dar asta vine ca o alinare.

Asa ca, daca vedeti vreodata un tip linistit in tramvai, desi in jurul lui se petrec tot felul de lucruri generatoare de vene umflate (2 babe se cearta pe un loc, un cersetor pute mai rau decat cerseste, un cocalar pune muzica stereo de la 2 telefoane ), ar fi cazul sa coborati la prima statie. Este doar linistea dinaintea furtunii de nervi. Cacaaaaaaaaaaaaaaaaaaat! lol

3 comentarii:

Laughrissa spunea...

Esti calm in penis si tu. Ca de 2 luni incoace numa` nervos te-am vazut. :))

Ionut spunea...

Nu cred ca ai vazut ce inseamna sa fiu cu adevarat nervos...ce zici tu, e doar starea mea naturala, potrivita acestei perioade. Vorba aia: "pai daca esti nervooooos" :))

Anonim spunea...

Ai dreptate, este imposibil sa nu te enervezi.
Desi nu rezolvi nimic daca folosesti cuvinte grele.
Poti jigni foarte usor oameni care rtin la tine si dintr-un moment de nervi se pot rupe multe relatii.
Cel mai bine este sa fii indiferent. Sa nu iti pese.
In Franta si Germania, oamenii erau foarte calmi si lipsiti de grija zilei de maine.
In Romania, civilizatia nu a venit.