Niste scurte

|

  • Zilele trecute, ma striga tata sa vin pana la el ca sa-mi arate o stire dintr-un tabloid d-asta de otv-isti. "Uite ce scrie aici : studentii si elevii din Iasi fumeaza iarba legala", imi zice el ca un adevarat stirist. "Si ce sa le fac eu?", raspund eu ca un adevarat doare-n-cotist. Batea cumva vreun apropo?
  • Ieri in amiaza mare, am zarit in spatele blocului 2 pisici ce se cotzaiau fara pic de rusine. Nu am stat pe ganduri si am luat 2 cepe ce le-am azvarlit exact in zoo-exhibitionisti. Nu am nimic cu ciclul naturii, dar nu aveam chef sa aud noaptea numai zgomote de bebelusi (specifice matzelor in calduri si puilor).
  • Tot ieri, am terminat si ultima tigara long ce facea parte din lotul pe care l-am substras dupa o bauta de primavara. Deci, cred ca am fumat 10 tigari d-astea long in 5 zile. Fumam o ora dintr-o tigara si ma saturam. Nu-mi mai trebuiau tigari pana a doua zi. Ma gandeam eu de ce nu scot astia tigarile short, care sa dureze 4-5 fumuri, pentru ca de multe ori, doar atat iti trebuie ca sa te saturi. Cator dintre voi nu li s-a intamplat sa stinga tigara la jumatate pentru ca venea tramvaiul/metroul, era prea frig/te presa timpul sau alte motive? Tigara short este potrivita pentru aceste situatii. Daca nu se materializeaza aceasta idee, apelam la metoda capac pus tigarilor normale
V-am pupat de primavara lol

1 comentarii:

Kiss spunea...

Da ar fi o idee buna niste tigari short ,nu mai arunci tigara ca tre' sa intrii la ora, sau ca trebuie sa te urci in tren :)