Tigara de dupa ...

|

Se stie ca tigara merge in combinatie cu anumite lucruri sau dupa anumite momente. Cu totii cunoastem aceste tipologii, cum ar fi tigara de dupa masa, tigara de dupa futai si tigara cu cafea. Ei, in afara de acestea, eu am mai descoperit inca un moment foarte prielnic pentru tigara : dupa un examen.

Tigara de dupa examen este fenomenala. Nicotina ce o inhalezi te face sa uiti de nesimtitul din dreapta ta care nu ti-a dat sa copiezi, te face sa ai sentimente mai bune fata de jigodia de profesor care te-a mutat in prima banca. Ce mai, te linistesti complet.
Bineinteles ca nu esti singur la tigara de dupa examen. Chiar daca in timpul anului unii dintre colegi sunt nefumatori, in perioada examenelor mai toti fumeaza. Nu stiu daca s-au facut statistici, dar cred ca in timpul sesiunii, vanzarile de tigari cresc cu peste 30 %.
Si cum ziceam, stai cu ai tai colegi si analizezi examenul ce tocmai s-a terminat, pe toate fetele. Sa nu dea dracu' sa fi fost un examen grila, pentru ca nevoia de nicotina creste. "Ptiu, fute-m-as pe el de subiect, am pus C ca asa mi-a zis aia" si mai tragi un fum.

Cam asta simt eu dupa un examen. Mare atentie dragilor, sa nu cumva sa mai descoperiti un moment prielnic pentru fumat : tigara dinaintea restantei !
Bafta in sesiune ! lol

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ti-am mai zis eu bancul ala cu cuiele. Si tigara tot un cui este .... da de sicriu :P

Anonim spunea...

Pe la ultimul sfert de ora al examenului, parca aveam mai mult spor stiind ca termin si voi savura in curtea facultatii o tigara. Si daca nu faceam nimic si se intrevedea o restanta, parca tigara mai lumina situatia.:D