Desteptatorul

|

De la un timp, eu nu mai folosesc alarma de la ceas ca sa ma trezesc, pentru ca mi-am gasit un desteptator, in persoana tatalui meu. Acum sa nu credeti ca se trezeste in fiecare dimineata si vine in camera mea, cantandu-mi "Scoala-te, scoala-te, puturosule". Nu...el se trezeste ca sa plece la serviciu, iar, ca orice om normal, primul lucru care il face este sa se duca la baie. Chiar daca e iarna, geamul din baie sta mai mereu intredeschis seara, pentru ca eu obisnuiesc sa ma usurez total inainte de culcare. Rvenind la tatal meu, spuneam ca se duce la baie. Ei si atunci incepe sa faca pe desteptatorul ... hapciu, hapciu, hapciu ... stranuta de parca ar fi sfarsitul lumii.

Nu exista serie de stranutat care sa aiba mai putin de 4 stranuturi. Maximum-ul a fost de 9 stranuturi consecutive. In aceste conditii, mai are dracu' somn. Dimineata nu ma plang, pentru ca abia ce mai economisesc si eu din bateria telefonului, ca un ecologist ce sunt. Dar faza e ca nu stranuta numai dimineata, ci si in toiul zilei, iar momentul acesta mai coincide din cand in cand cu somnul meu de frumusete pranz, adica fostul meu somn.

La inceput, am fost putin ingrijorat, crezand ca e bolnav de ceva, dar el m-a asigurat ca totul vine de la aerul rece d-afara. Si asa se si intampla, pentru ca si eu incep sa stranut dimineata, dar maxim de 2 ori.

Dad, hold your horses lol

2 comentarii:

Anonim spunea...

asha, si?

zborplăcut spunea...

sa stii ca stranutatul de un anumit numar de ori se mosteneste, la fel ca si sforaitul :D