Pronosticuri electorale pentru Bucuresti

|

Nu prea am castigat eu la pariuri sportive (e drept ca nici nu am jucat mult), dar le cam am cu ghicitu'.
Vis-a-vis de alegerile locale, am realizat un sondaj de opinie in sectorul 1.Conform acestuia, pentru primaria Bucurestiului se cam bat cap in cap Blaga si Oprescu, iar la sectorul 1, Chiliman si Murgeanu.
Asa mi-a venit ideea de a face niste pronosticuri electorale pentru Bucuresti.Astfel :

Pentru Bucuresti : turul 2 - Blaga si Oprescu, castigator Blaga.

Pentru sectorul 1 : turul 2 - Chiliman si Murgeanu, castigator Chiliman.

Pentru sectorul 2 : nu se ajunge in turul 2, castigator Ontanu.

Pentru sectorul 3 : turul 2 - Negoita si Giugula, castigator Negoita.

Pentru sectorul 4 : turul 2 - Silaghi si Inimaroiu, castigator Silaghi.

Pentru sectorul 5 : nu se ajunge in turul 2, castigator Vanghelie (care este lol)

Pentru sectorul 6 : turul 2 - Poteras si Darabont, castigator Poteras.

Consiliile locale nu le iau in considerare pentru ca, vorba aceea, n-ai cu cine.

Atentie ! Eu nu incurajez alegerea acestor candidati.Dimpotriva, eu va indemn sa va duceti la vot, dar sa puneti mai multe stampile pe acelasi buletin de vot.Un vot invalid e mai pretios decat votarea unor moguli politici.


Daca e cineva care detine alta parere despre castigatori si va avea dreptate, am sa-i dedic o poezie.Trebuie doar sa lase un comment cu preferintele sale .Spor !

biggrin

4 comentarii:

ank23 spunea...

Votati Andrei Chiliman la sectorul 1!

anda21 spunea...

Logic ca PRONOSTICUL in cazul Sectorului 1 este valid! Murgeanu sa ramana la Primaria Generala unde nu a facut nimic... Domn Murgeanu nu are stofa de primar este bun ca mafiot si atat!

Ionut spunea...

Sincer, Chiliman mi se pare cam batran pentru o astfel de functie.La batranete, omul, in general, e mai senil, nu prea mai judeca bine.Imi vine in gand acea actiune de indepartare a pavajului din fata palatului lui Becali.
Cat despre Murgeanu, poate nu este pregatit, inca, pentru un post asa mare.Dar cat timp a fost viceprimar, era mai mereu pe teren.

Anonim spunea...

Va garantez tuturor ca Andrei Chiliman este orice numai un batran senil nu. Am avut ocazia sa vorbesc de cateva ori cu el sau sa il vad in diverse ocazii. Este omul (politicianul, gospodarul - cum vreti sa ii spuneti) cu cel mai mult bun simt si cu mintea cea mai limpede. Si are priza la toate categoriile de varsta, pentru ca nu se da in stamba ca altii...