Reactie de pitzi

| 0 comentarii

In ultimul timp, in zilele de joi si/sau vineri, fac o vizita la cantina din Moxa. Procesul nu dureaza mult, doar o ora, adica 55 minute asteptarea la coada + 5 minute bagatul la matz. Bine, exagerez ... 45 minute coada si 5 minute mancatul :).

Joia aceasta a fost la fel. Am ajuns la cantina desi nu mi-era foame, dar cat timp am asteptat la coada, balaurul a inceput sa urle. Imi iau eu o bunatate de ghiveci cu friptura + salata de sfecla si ca desert, 5 ministrudele cu gem de capsuni. Totul a costat cam 4 lei, adica fix pwla. Cand m-am uitat pe bon, era sa cad pe spate. Desertul format din cele 5 mini-strudele costa ... 0,10 lei.Adica 10 bani. Adica o mie de lei vechi. Cu totul, nu fiecare mini-strudel. In fine, mi-am revenit si am inceput sa degust bag ca spartu.

Am terminat de mancat asa ca m-am apucat de respirat. Pulsul a revenit asa ca eram pregatit pentru urmatorul pas. Cum eu am cei 7 ani de casa, chiar daca i-am luat cu suspendare, am luat tava sa o duc la locul special rezervat farfuriilor "murdare". Acolo, vad eu o pitzi care abia mergea pe tocuri, avand tava in mana. Incredibil, dar mai exista si pitzipoance care mananca la cantina si astfel prefera sa se sature de 4 lei in loc sa-si ia o portie de cartofi de la McCct. Buuun ... las eu tava acolo, dupa care zic "Sarut'mana pentru masa". E o obisnuinta a mea de a multumi pentru masa oricui a facut-o sau a ajutat la facerea ei. In acest caz, "norocoasa" era tanti care strangea farfurille "murdare", chiar daca am dat bani pentru acea masa. Cand a auzit ce-am zis, pitzi a bagat o privire d-aia de nu-ti dai seama daca mai are neuronu' sau nu.

Stiu ca ea e obisnuita sa zica sarut'mana iubitului ei octogenar, dupa fiecare blow-muls. Stiu ca ea zice sarut'mana mamei sale de fiecare data cand primeste o geanta Vuitton. Cu toate acestea, iata ca s-a mirat cand a auzit "sarut'mana pentru masa" intr-o cantina.

Lasa pitzi draga, data viitoare mananci la Mc ... acolo n-o sa auzi "sarut'mana pentru masa" de la pokemonii din Romana. Am zis !

Un an de blog

| 2 comentarii

Acum un an, pe 27 februarie 2008, ora 23:57, blogger dadea in adoptie inca un blog. Se nastea astfel Blog-Notes (la inceput Blogosbekistan).

Ce s-a schimbat de atunci? Pai, in afara de faptul ca am 10 000 de unici pe zi si 10 bannere din care scot un profit lunar de 1000 $, nimic. lol
Serios vorbind, in acest an am ajuns sa cunosc multi oameni, prin blogurile lor, lucru ce mi-a influentat oarecum programul obisnuit. Am cateva luni bune de cand nu m-am mai uitat la tv la altceva in afara de stiri sportive si meciuri, sunt cateva saptamani bune de cand nu am mai citit prostii gratis ca Ring sau Libertatea. In schimb, sunt luni bune de cand am devenit cititor fidel al anumitor bloguri, lista ce creste vazand cu ochii.

Asa ca, dragii mei, strigati un LMA din sulfet pentru Blog-Notes si bucurati-va de gustul tortului de cuvinte si de expresiile ametitoare ce vi le ofer.

PS : Nu ma puneti sa dau de baut, pentru ca nu e ziua mearazz

Un 007 in 55

Puteti citi despre aventura lui Prostica din tramvai, cu un singur clic aici sau pe bannerul din dreapta.

Enjoy ! lol

Am fatat inca un blog

Il puteti vizita dand clik pe bannerul din dreapta sau aici .

Prostologu' reprezinta o alta proiectie a mea. Va rog sa o tratati cu seriozitate si lipsa de respect lol

PS : O sa mai scriu si aici, deci nu e momentul sa pishati ochii !

Liceul - episodul 7 : Dovada

Cam asa arata ora de biologie in liceu.lol
- In rolurile principale : Dragos si Vali
- Cameraman : Razvan
- Figurant : grasu'


Somnoroase pitzipoance

| 0 comentarii

Revin cu niste versuri despre pitzipoance. Nu uitati sa tineti buzele tzuguiate atunci cand recitati lol


Somnoroase pitzipoance
Pe la cluburi se aduna
Se intind pe canapele
Noapte buna!


Doar barbatii mai suspina,
Cand o vad pe pitzi-n bambo
Se viseaza intr-o masina
Ferrari sau Lambo.


Trece pitzi pe la baie,
In oglinda sa faca poze
Pe hi5 se face de oaie
Cu ale sale tzuguiate buze


Este a nu-stiu-cata noapte
Cand se urca-ntr-o masina
Fusta jos si se lasa pe spate,
Noapte buna!

Rateuri culinare

| 0 comentarii

Joia aceasta, m-am dus la facultate mai mult cu gandul ca voi manca din nou ieftin si bun, la cantina din Moxa. Deja numaram minutele pana la terminarea seminarului, cand matzele mele incepusera sa faca scandal.

Ora s-a terminat si noi am purces la drum. Vreau sa va spun ca nu a contat daca ne era foame tuturor, pentru ca la cat mergi pe jos din Romana pana in Moxa, e de domeniul SF-ului sa nu te apuce foamea. Ajungem acolo si dam peste o coada onorabila. Cu cat inaintam mai mult, cu atat vedeam ce urma sa luam. Hmm, zaream ciorbita si niste cartofi prajiti ... suna promitator.
Coada inainta si noi deja ne aprovizionam cu paine & tacamuri. Lingura se inalta falnica de pe tava mea, asta in timp ce nu mai era pic de ciorba. Plm, trecem mai departe, imi zic eu. Ma asteptau cartofii prajiti cu cine stie ce fripturica, yum yum. Inaintez si ajung la cartofi, cand colo, stupoare. Cartofi prajiti cat vedeai cu ochii, dar doar atat. Cartofi prajiti goi ! Wtf !! Singura carne prezenta in acea incapere, era aceea transmisa de noi catre bucatarese.

Si acum ce sa faci? Foame era, coada era, bani putini erau ... ma infig eu in 2 portii de cartofi prajiti si o salata de sfecla si ma duc la masa. 3 lei m-a costat aceasta minunata masa !

Sa nu mai spun ca, dupa ce-am terminat portia de cartofi prajiti cu garnitura de cartofi prajiti, alti studenti veneau falnici cu friptura ce se lafaia in cartofi. Ca deh, Murphy e prezent si in cantina !

Site pentru femei

| 1 comentarii

Inca o revista de femei isi face apartia pe piata. Lyla incearca sa schiteze placut si usor de gasit diferite articole cu sfaturi, secrete si alte noutati despre diferite subiecte atat pentru femei cat si pentru barbati : Sex si sentimente, diete, cure si retete de slabit, machiaj, secrete machiaj, produse, barbati, tunsori, coafuri, frizuri precum si multe alte categorii. Ramane doar sa va bucurati de articolele noastre cu poze.

Enjoy it.


Special pentru pitzipoancele in devenire, din partea bunului meu prieten Gabi

Revelatii

| 3 comentarii

1. Am vazut primul rocker care fuma Kent 8.
N.S : De obicei, rockerii fumeaza Viceroy, Marlboro, Camel, Chesterfield, Rothmans ... in orice caz, tigari tari cu filtrul galben.

2. Am descoperit probabil unul dintre putinele videoclipuri rap in care nu intalnim Lincoln-uri si Cadillac-uri, ci biciclete. Il puteti urmari aici (nu are embed-ul )

Cum se spala vasele

| 1 comentarii

Va arata fina'mea lol




Cred ca am sa creez o noua categorie si anume : Lectii de viata cu fina'mea !

Zici joi si te ia foamea

| 1 comentarii

De cand ma stiu eu, joi a fost cea mai grea zi din saptamana. Nu mai tin minte in generala, dar in liceu, joi aveam 7 ore, ceva de genul : 2 ore de mate, 2 ore de fizica, 2 ore de info si bonusul, o ora de chimie. In conditiile acestea, asteptam ziua de joi cum asteapta dracu' un catzel de usturoi.

Timpul a trecut si la facultate am ajuns, dar nimic nu s-a schimbat. Aceeasi zi de joi sinistra si obositoare. Nu mai vorbesc de cele 3 semestre care au trecut, in care joi era o zi lunga ca maciuca lui Terente (happy vaginteine's day, cu aceasta ocazie), si am sa ma refer la semestrul care abia a inceput. Ceva schimbat? Neaah ! De la 10:30 pana la 19:30, cu o fereastra de la 12:00, in saptamanile impare, si pana la 18:00, in saptamanile pare ... cursuri si seminarii sa ne saturam. Nu mai zic de fereastra aceea de o ora jumatate in care teoretic ar trebui sa ne relaxam, ca este predestinata recuperarilor de seminarii ce nu s-au facut in restul zilelelor. Mai ca ar trebui sa organizam o licitatie : cine da mai multe puncte de seminar, are rezervata fereastra.

Joia aceasta, fiind prima saptamana, am zis sa nu fiu mai catolic decat Papa, asa ca m-am dus la facultate la seminarul de la 13:30. Ceilalti colegi veneau franti dupa un curs si un seminar, eu veneam frant dupa 12 ore de somn. Seminarul s-a terminat, dar eu simteam o senzatie ciudata de gol in stomac ... nu stiu cum i se zice, parca "foame". Coincidenta sau nu, Vali si Luci aveau aceeasi senzatie. Cum dupa acest seminar aveam un curs, ne-am stabilit obiectivul : cantina din Moxa.

Ajungem acolo, ne infingem in tavi si incepem sa ne alegem sortimentele. Eu eram hotarat : una bucata supa cu fidea, una bucata portie piure+friptura de porc si una bucata salata de varza, bonus un codru de paine. La casa, ii intind femeii o hartie de 10 lei. Nu vad ce tasteaza acolo, dar vad ca imi intinde restul : 5 lei si niste marunt. Eu raman masca si o iau la pas cu tava in mana, avand impresia ca am pacalit-o pe tanti. Ma asez la masa si iau bonul la puricat. Cand ma uit la preturi, sa-mi cada fata :

supa cu fidea - 0,66
salata de varza - 0,39
paine sfert 100 gr - 0,30
piure cartofi 200 gr - 0,77
friptura de porc la tava - 2,28

Ma credeti ca d-atunci, sunt reticient cand vine vorba sa dau 0,7 lei pe un covrig?

Indiferenta de weekend

| 3 comentarii

Duminica pe la 16:00, tocmai ce ma relaxam si eu cu o muzica ca un abia-venit-de-la-munca ce eram, cand intra tata pe usa sa-mi dea niste vesti. "A murit Cozma" imi zice el. Deja incepusem sa am dureri in pwla, ba chiar schitam un zambet, pentru ca eu crezusem ca era vorba despre Miron Cozma, liderul huilei si al femeilor cu labii sub nas.
Cand colo era vorba despre Cozma handbalistul, omorit de niste ciori bozgoriti. Parca Romania e singura tara care are tigani ... cum de s-a intamplat ca si ungurii sa aiba "mailatii" lor ? E simplu, tiganii sunt peste tot si au aceleasi caractere infecte.

Cum ziceam, parca de la o vreme sufar de indiferenta acuta. Nu vreau sa ajung la momentul cand ma voi bucura la moartea unui Nastase sau Patriciu, dar parca asa imi arat respectul pentru ei. Nu e in firea umana sa te bucuri de moartea unui om, dar sa-mi ziceti si mie cat de pasatori sunt ei de moartea unei studente pe trecerea de pietoni, a unei batrane pe holul spitalului etc ? Ii doare fix in poponetele lor grase.
S-atunci de ce sa ma intristez eu de necazul lor?



Odihneasca-se in pace Marian Cozma !

Recunoasteti personajul?

| 0 comentarii
















Pentru cine nu il recunoaste, intrati aici.
Este tipul de pe fundal, manjit pe fata, despre care toata lumea a crezut ca este beat. Tot internetul a ras de el, inclusiv eu. Ma amuzam teribil de cat de beat parea tipul. Dar, acum cateva zile, am descoperit adevarul despre acest individ. Este din Ucraina si sufera de o afectiune a sistemului locomotor. D-asta facea el ca dupa 2 sticle de vodca, din cauza handicapului.

Aveti in continuare reportajul televiziunii ucrainiene :



Practic, noi am ras de handicapul unui om. Mie imi pare rau ! Voua?

Imnul mormonilor

| 0 comentarii




E un cantec trist, deprimant, dar ar fi ok daca nu ar avea niste versuri asa de indoctrinate. Ascultati-l si fiti atenti la versuri !

Bun ... de ce am considerat ca e imnul mormonilor? Am sa va arata cateva comentarii de pe youtube :

"i luvvv this song so much i feel like im jus lifted off my feet and into Jesus arms. i want to go to Heaven so bad and ima try so hard 2 be good. im getting baptized soon so im excited i reely want 2. 101 i dnt curse at all ppl ask y im a christian i gotta follow the word of God. Keep ur trust in Jesus everyone he will truly bless u and he will b here soon so get ready ima try too."


"this song touches my heart deeply
jesus is the answer to everything
and idc what scientists say, they only have approximate guesses."



"ok u guys God does not care about what religion u frum whether u christian or other he luvs us all the same he wont judge us by what religion were frum on judgement day so stop worryin bout that im christian but i know God doesnt go by that rule ppl shud no that God wants us to serve him and obey his commandments alrite u guys. Jesus luvs us all no matter what."


Acestea sunt cateva dintre comentarii, pentru ca marea majoritate au acelasi tipar de genul "This song was played at my x funeral".
Si sa vedeti cata tristete exista printre comentatori. Minunati-va aici.

E un cantec trist ce ne face sa ne aducem aminte de cei dragi pe care i-am pierdut, dar nu te apuci sa faci cunoscut acest lucru pe youtube. Asa-i?

YaHuoo !

| 2 comentarii

Joi.
Tocmai terminasem examenul de marketing si aveam o pofta nebuna de bere. Era 12.00 ! Ne aprovizionam noi cu vreo 20 de Ursus la 0.3 si pornim spre Vali, la camin. Acolo, preparam narghileaua, dam drumu la muzica si desfacem o bere. Fumul dansa in jurul nostru, berea se scurgea pe soseaua gatului, iar muzica se auzea chileanu'.
Era o atmosfera atat de placuta incat nici nu simtisem ca se facuse ceasu' 19.00.
O iau si eu batraneste spre casa, unde ajung pe la 20.00. Se cam rotea capu', deoarece am uitat sa va spun ca berea se dusese repede, iar intre timp o dadusem pe vin. Bun, cum ziceam, se invartea lumea cu mine. Ma asez la birou si aprind calcul. Nu mai stiu exact motivul pentru care am facut asta, dar mi-am sters id-ul meu pe care il aveam in lista, ca sa-i dau add iar si sa vad nu-mai-stiu-ce. Zis si facut, numai ca aparea singur in lista. De fapt, care lista?
Ii dau eu un sign-out, dar degeaba ... lista se duse pe pl.

M-am culcat ca nu mai intelegeam nimic. A doua zi, ma trezesc cu gandul sa fac treaba. Instalez noul mess si ma pun pe adaugat contacte. Noroc ca aveam arhiva intacta si astfel mi-a fost mai usor. Dupa vreo 20 de contacte adaugate, nu mai mergea sa adaug pe nimeni. "Fmm" zic eu in sec, dupa care dau vreo 2 pumni in tastatura. Intru pe meebo si continui munca. Intr-o ora, lista mea era intacta.

Totusi, au existat si lucruri bune care s-au intamplat cu aceasta ocazie : mi-am instalat mess-ul nou si am mai facut curatenie prin lista.