2 de vara

| 12 comentarii

  • Sesiunea a inceput si, ca sa fiu in pas cu perioadele trecute, vreau sa ma apuc de inca un serial. Prison Break s-a terminat, cu Lost sunt la zi, asa ca am nevoie de sugestiile voastre. Eu inclin balanta spre Heroes sau Supernatural. Voi ce spuneti?
  • Spre bucuria femeilor, gripa porcina a ajuns in Romania. O sa ma intrebati acum de ce zic spre bucuria femeilor, nu? Pai cea mai desteapta replica pe care o scot ele nu este "Barbatii sunt niste porci" ? Spre bucuria noastra, nu va veni niciodata gripa curvina in Romania.

PS: Daca nu sunt multumit de sfaturile voastre vis-a-vis de seriale, ma supar si ma reapuc de Oz lol

Scrisoare catre Daniil Pravoslavnic

| 1 comentarii

De curand, am inceput sa citesc un blog plin de ironie si umor, pe care il puteti gasi aici.
Cum sesiunea a inceput, m-am gandit sa-i compun o scrisoare deschisa autorului blogului, Daniil Pravoslavnic. Daca imi va raspunde, o sa aflati de-aici sau de pe blogul lui.
Iata scrisoarea:


"Sfinte parinte, iata ca am intrat in postul sesiunii si toti enoriasii facultatii sunt cu -ptiu iarta-ma- la fund. In aceste zile de post negru, cand examenele compuse de pagani ne dovedesc pe toti, singura noastra alinare este sfanta biserica. Inchinaciunea ce-o facem noi in tramvaie sau troleibuze reprezinta doza de incredere pe care ne-o ofera Sfantul Duh, inainte de examene.


Ce se intampla, insa, cu studentii amarasteni care calatoresc cu metroul? Saracii de ei nu se inchina decat atunci cand simt damf-ul cersetorului ce colinda vagonul.
De-asta apelez la invataturile sloavelor tale si iti cer sa vorbesti cu mai marii marelui Sinod, care la randul lor sa vorbeasca mai sus, cu politicienii, astfel incat sa se infiinteze cate un lacas de cult la fiecare statie de metrou, pe peronul din dreapta cum intri spre nord.
Cu ajutorul acestui blog, poti comanda un sondaj sfintit, ca sa poata vota oitele ce-ti citesc invataturile.

Sfantul Mucenic punKreas, datatorul de secretii pancreatice."

L.E.: Am primit raspunsul oficial al reprezentantului sfantului sinod. Il puteti citi aici lol

Relaxare...in ajun de sesiune (part 2)

| 0 comentarii

Sesiunea bate la usa, morcovul iese din ce in ce mai mult ... adica toate sunt fericite. Mai putin moralul studentilor, grav afectat de grija pentru restante. De obicei, se trateaza cu tigari, cafele si ciocolata, dar acestea nu provoaca decat o tuse seaca si o cacare plina.

La fel cum am facut sesiunea trecuta, eu va propun o metoda de relaxare:



EnJoint ! lol

Precizari

| 0 comentarii

Pentru aceia dintre voi care au fost ingrijorati de sanatatea mea, pentru cei ce m-au crezut mort sau rapit de extraterestri, am vesti bune : sunt mai viu decat viata.
In ultimul timp am suferit de o acuta durere in dos asa ca a trebuit sa ma tratez. Cum m-am tratat e treaba mea, in puii mei de curiosi mici lol.

Desi am cam abandonat blogul de cateva saptamani, acesta nu a dus lipsa de cititori. Google imi trimite tot felul de oameni, de parca ar fi un Caracal al motoarelor de cautare.
Iata cateva din cautarile lor:
- ce inseamna cititul pe diagonala <E ca fututul pe orizontala>
-
statusuri despre pitzipoance
-
injuraturi scurte <'te-m plm>
- statusuri de poponari <be right BACK>
- ce te legeni <lasa ca nu ma legan, tibi draga>
- ionut manelistu <no comment>
- tocuri tava <...sau sireturi pentru capac?wtf?!?>
- tigari in sesiune <si plamanii au restante>
- toate tipurile de pokemoni din lume <www.cocalari.com sau orice scoala generala>



Pentru cine nu s-a prins, comentariile in aldine imi apartin.
Tineti aproape !lol