Tipuri de ...uhm.... pishare

|

Se stie ca romanii au vezica mica si se pisha pe mai toate lucrurile. Ii auzi mereu "ma pish pe ei de politicieni/politisti/ghei. Ce-i drept, e doar o expresie, pentru ca singurul lucru ce se umezeste cu salinitatea acestui lichid este pisoarul (sau un amarat de copac, pentru 'ai mai slabi de vezica).

Circula pe net, acum o vreme, o enumerare a tipurilor de cacati. Eh, pentru ca se consuma multe lichide in perioada asta caniculara, o sa va enumar tipuri de pishare:

  • Pisharea femeie - Te astepti la foarte multe de la instrument, uitandu-te in vasul toaletei. Iti faci planuri, te gandesti cat de fericit o sa fii cu vezica goala. Iluzii si iluzii, pentru ca singurul lucru pe care-l vei obtine va fi un sir de cateva picaturi galbui, pentru care nici apa nu se merita sa tragi.
  • Pisharea lui Murphy - Te apuca la cateva minute dupa ce parasesti barul/clubul/bodega sau orice alta incapere in care s-a baut si care avea un WC. De obicei, te taie cand esti in metrou/tramvai sau in oricare loc luminat si populat, in care nu poti controla cel mai apropiat pom.
  • Pisharea arteziana - Se intampla dupa o noapte de futai excesiv (sau de laba intensa, de la caz la caz). Maciuca ta arata precum viermii uriasi din filmele horror vechi. Iti vei goli vezica, dar vasul toaletei va fi singurul loc arid din toata baia. De obicei, unii mai slabi de inger se aseaza pe capac, ca femeile.
  • Pisharea caligrafica - Jetul este atat de calm si cuminte, incat poti lua mana de pe instrument. Cateodata, poti controla jetul doar din abdomen.
  • Pisharea olimpica - Ia nastere in grup, cand tu si gasca veniti de la o bauta, iar cele mai apropiate "wc"-uri sunt gardurile sau peretii blocurilor. Se manifesta ca o competitie intre toti insii. Partea buna e ca fiecare e castigator, in sine. Unul considera ca a condus jetul cel mai sus, altul se mandreste cu debitul sau etc. Partea proasta e ca fiecare o sa aiba urme de picaturi murdare pe incaltaminte.

Acum, ce pot sa va zic, decat: Pishati-va ca trece trenul!

1 comentarii:

kiki spunea...

da ai uitat pisarea aia cand tie frica sa o duci pana la capat ca sa nu te caci pe tine....s-o numim pisarea parsiva...