Reteta umana de COCKtail

|

Se trezeste de dimineata, se duce la baie - se spala pe ochi si pe dinti. Se bea cafeaua fierbinte si dulce, dupa care se mai spala o data pe dinti. Se baga la un film, in timp ce rontaie din seminte, popcorn + caise coapte si reci, dupa care se stinge cu o cola rece-rece.

La pranz, datorita foamei se serveste cu mancare (nu dam nume), iar ca desert se serveste o prajitura plus o felie de pepene rece. Atentie! Pepenele sa fie d-ala vargat, altfel n-are farmec. Se pune din nou la film, in timp ce continua sa rontaie seminte,popcorn + caise & cola. Intre timp, i se face putina foame si mananca un iaurt rece. Atentie! Iaurtul trebuie sa contina bifidus esensis. Satul de atata rontaiala, desface o ciocolata si o savureaza sub atenta supraveghere a sticlei de cola.

Satul de film, il opreste si pune muzica. Face curat de coji de seminte+samburi de caise, dupa care se hotaraste ca are pofta de o bere. O savureaza dintr-o gura, dupa care i se urca la cap. Se culca juma' de ora si se trezeste. Din bucatarie miroase a porumb fiert. Mai e pana se face, asa ca se serveste cu niste nectarine reci si siliconate, dupa care stinge cu o cola.
Porumbul e gata! Se pune sare dupa preferinte, in general cat mai multa. A se consuma fierbinte. Atentie! E recomandat sa stingeti cu apa minerala foarte rece. Dupa terminarea porumbului, se pune din nou la film, de data asta doar cu caise+cola.

Cocktail-ul este gata. Se serveste in baie, cu geamul larg deschis. Trebuie sa aveti la indemana cel putin un sul de hartie igienica dubla si lata. Timp de consum recomandat: 30 minute. Se serveste alaturi de un ziar/revista/ceva de citit.


Cam asa poate fi descrisa, in mare parte, activitatea mea din prima zi a saptamanii biggrin

0 comentarii: