2 vise

|

Acum 2 nopti, am avut un somn foarte agitat, desi dormisem 8 ore adunate in ultimile 3 zile. Nu stiu care a fost cauza, dar stiu sigur ca am avut 2 cosmaruri. Bai nene, dar cosmaruri clare, varianta DvDrip, nu .cam cum obisnuiam sa visez pana acum. Sa va povestesc....

In primul vis, se facea ca mergeam cu metroul. Am stat mult pana mi-am dat seama ca e vis, pentru ca eu asta fac in fiecare zi : merg cu metroul. Buuun... si eu eram in fata, inainte de cabina vatmanului. Nu stiu de ce, dar intre mine si cabina era un geam transparent, exact ca la tramvaie, si astfel eu vedeam ce vede vatmanul. La un moment dat, scot o statie de emisie-receptie din buzunar si raspund unei voci necunoscute care ma intreba "cati metri au trecut de cand a plecat trenul din statie". "100" - raspund eu. In acel moment, se aude un "oh shit" din cabina vatmanului si vad cum un om se pune pe sina. Va imaginati ce-a urmat. Nu stiu cum, dar aceasta scena s-a mutat brusc la statia urmatoare. Astfel, vedeai pitipoance oripilate de craniul ce isi avea cuibul pe peron, iar eu cercetam bucatile de carne de pe sina. Bai nene, dar era o carne parca abia scoasa de la macelarie, fara pic de grasime sau sange.
Nu stiu care a fost cauza acestui vis, pentru ca eu nu am mai vazut un film porno horror de cam multisor.


In cel de-al doilea vis, se facea ca eram high. Nu, nu fumasem nimic, ci eram la mare inaltime, aproximativ 8000 de metri (stiu sigur ca era precizata aceasta informatie...nu degeaba v-am zis ca am visat DvDrip). Si acum ghiciti pe ce stateam eu. Nu era un norisor, nici un covor fermecat ci...o saltea Relaxa. Exact ! Stateam pe o saltea, la o inaltime de 8000 metri, alaturi de alte persoane si faceam un film. Nu mai stiu ce replici aveam, pentru ca eram preocupat sa ma pis pe mine de frica (da, am fobie de inaltime). Odata terminare filmarile, trebuia sa coboram. Eh, acum ghiciti pe ce coboram noi. Pe niste vrejuri (nu stiu daca erau de fasole) ! Nu mai stiu daca am reusit sa cobor sau sa zbor, pentru ca m-am trezit.

Totusi, care este semnificatie acestor vise? Nu de alta, dar eu m-am trezit cu inima batand iepureste mad

2 comentarii:

Anonim spunea...

bine k nu te`ai trezit facand altceva iepureshte :)))

PS : IP ;)

Anonim spunea...

coaie primu vis nu trebuia sa-l povestesti ca poate il citeste ema....si cine stie pe cine mai minte....chiar, uite ca si idee poti sa dai un copy paste la com. meu si pe marginea lui sa povestesti ce a patit ema :-"(stii tu....aia cu capu' din porumb)