Eutanasiem și noi ceva?

|

Probabil v-ați săturat de discuțiile pro/contra eutanasierii maidanezilor, așa că nu o să mai intru în detaliu. Ce vrea eu să evidențiez în acest articol este schimbarea atitudinii mele legată de acest subiect. Dacă, la început, eram foarte aprig în ceea ce privește eutanasierea câinilor, acum consider că ei nu mai reprezintă o prioritate. Dragilor, trebuie demarat cât mai repede procesul de eutanasiere a idioților.


Ce m-a făcut pe mine să am această părere acum, în condițiile în care idioți au fost dintotdeauna? În numeroasele confruntări dintre iubitorii de animale și iubitorii vieții civilizate, am putut identifica așa-numitul idiot de nișă. Nu vă mai întreb din ce categorie face parte acest specimen pentru că este foarte evident.

Haideți să dam și un exemplu: http://www.facebook.com/AntoniaMakeupArtist
Antonia este o ființă care are o pagina de facebook despre machiaj și alte chestii de genul acesta. Daar, printre 2-3 postări de văruiala sau make up(iertați-mă ca nu sunt c00l), mai strecoară și cate o petiție anti-eutanasiere sau poze cu maidanezi omorâți. Buun...de ce este idioată? Pentru că:
- postează poze dezgustatoare cu niște animale omorâte, având menirea de a șoca și a trezi la realitate pe cei care doresc eutanasierea acestor ființe minunate, vezi domne. Greșit! Singurul lucru care șochează aici este prostia ta de a posta niște poze scârboase, facute în cine-știe-ce colț de țară galbejită, și a crede că sunt facute la noi.
- crede că așa vor fi omorâți toți câinii din București și nu numai.
- șterge orice comentariu venit de la susținătorii eutanasierii, chiar dacă acesta a fost făcut în mod civilizat, fără jigniri și greșeli gramaticale.

Ca orice lider de turmă, această fătucă are și niște adepți. De obicei, pe aceștia îi identifici după comentariile semi-analfabete si lingușitoare pe care le posteaza pe pagina ei (în marea lor majoritate, femei de 16-18 ani sau 36-55 ani - exact vârstele când se caută pulă cu disperare). Și când vezi ce prostii ejaculează, îți vine să te eutanasiezi la ciomu. Pe lângă petiții și alte prostii de grădiniță, ele propun donarea unor sume de bani pentru ajutorarea adăposturilor de maidanezi. I have a fucking idea! Ce-ar fi să puneți niște bani și să cumpărați niște cărți de gramatică? Pentru că, în afară de pulă, unele dintre ele ar avea nevoie și de niște lecții despre momentul când trebuie să pună "i" sau "ii".

Acum că am clarificat anumite aspecte, să vă zic și de ce ar trebui eutanasiate (sau haideți să nu fim prea brutali - maxim sterilizate) ființele ca Antonia:

1. Pentru că sunt femei și pot da naștere altor ființe asemenea lor.
2. Pentru că sunt idioate.
3. Pentru că, în afara de câinii care aleargă după roțile de tir și care reprezintă 1% din populația totală, restul de 99% dintre maidanezi sunt cel puțin la fel de inteligenți ca aceste fătuci și au prioritate în lanțul trofic.

Mă aștept ca iubitorii de potăi să sară pe mine, așa că va atenționez că nu voi aproba comentariile în care sunt înjurat.
Noapte bună!

1 comentarii:

Oti spunea...

Sa fiu eu prima care comentează? Ok, sa fiu. Parțial sunt de acord cu tine. Si dacă nu as fi avut mașina, mașina in care părăsesc in siguranță Pantelimonul, as fi fost in totalitate in asentimentul tau. Nu am avut curiozitatea sa-i vizitez pagina respectivei, dar te cred pe cuvânt. Noapte buna!