Summer has left the building

|

De când s-a terminat vara calendaristică, facebook-ul meu a fost invadat de tot felul de statusuri proFUNDe de genul "s-a terminat vara :(" sau "începe toamna :(" (fără nicio legătură unul cu altul). Unii mai cum moț (la cur sau...whatever) au postat melodii de genul "when september ends" de mai aveam puțin și-mi curgeau lacrimile pe nări.


Ce mai...tristețe generală. Sau nu...

Mie-mi place toamna și nu știu de ce. Poate pentru că încep sesiunile de socializare și alcoolizare (facultate, pe înțelesul celor de la Politehnică). Sau poate pentru că sunt nascut toamna ori pentru că acum se face vinul (alegeți voi varianta care vi se pare potrivită).
Sau pentru că nu suport vara?

Bun! Nu suport vara. De ce? Nici eu nu știu. Poate că asa mi-a citit Urania in horoscop.
E prea mult praf, ar zice Mutu.
E prea umedă atmosfera, ar ofta Andreșanca.
E prea prea prea...vara este anotimpul "prea-urilor". Culmea, majoritatea "prea-urilor" sunt de rău.

Cam așa si pentru mine, de câțiva ani încoace. Nu am avut norocul de niciun "prea" favorabil, indiferent de anturaj, de lună, de climă. Vara este anotimpul dezamăgirilor, perioadă în care piticii mei se sinucid pe capete. Și vorba aia, ei nu sunt infiniți.

E frustrant să știi că afară sunt peste 30 de grade iar în sufletul tău e frig...3 comentarii:

Maruntzik spunea...

ai ceva cu Politehnisti domnu Ionutz? :)) spre eosebire de altii, si eu urasc vara, creaza mult prea multe iluzii, iar toamna te trezesti la realitate. Ador toamna pt k inseamna un nou inceput si pt ca scapi de caldura insuportabila de a lungul verii. :D

Crissa spunea...

Conform tie, eu fac parte din categoria celor cu ceva mai mult motz. :)) Ce pot spune, multumesc pt catalogare! Celor care posteza "7 august" cum sa le spunem, a? :P

Ionut spunea...

Tristi? Profunzi? :))