2pac chocolate

| 1 comentarii















D-aici vine si vorba aia : there is a little Mars in all of us lol

Id de vanzare

| 0 comentarii

Bisnitarii din Obor au scos la vanzare id-ul de messenger al elevei porno. Costa doar 3 euro, plata prin sms, si se recomanda doar celor saraci cu duhul.

Daca sunteti curiosi, intrati aici, iar daca vreti sa-l cumparati, apai sa ma contactati si pe mine (aveti datele mele de contact pe blog) ca sa vad si eu ce nume poarta prostia intruchipata lol

Desteptatorul

| 2 comentarii

De la un timp, eu nu mai folosesc alarma de la ceas ca sa ma trezesc, pentru ca mi-am gasit un desteptator, in persoana tatalui meu. Acum sa nu credeti ca se trezeste in fiecare dimineata si vine in camera mea, cantandu-mi "Scoala-te, scoala-te, puturosule". Nu...el se trezeste ca sa plece la serviciu, iar, ca orice om normal, primul lucru care il face este sa se duca la baie. Chiar daca e iarna, geamul din baie sta mai mereu intredeschis seara, pentru ca eu obisnuiesc sa ma usurez total inainte de culcare. Rvenind la tatal meu, spuneam ca se duce la baie. Ei si atunci incepe sa faca pe desteptatorul ... hapciu, hapciu, hapciu ... stranuta de parca ar fi sfarsitul lumii.

Nu exista serie de stranutat care sa aiba mai putin de 4 stranuturi. Maximum-ul a fost de 9 stranuturi consecutive. In aceste conditii, mai are dracu' somn. Dimineata nu ma plang, pentru ca abia ce mai economisesc si eu din bateria telefonului, ca un ecologist ce sunt. Dar faza e ca nu stranuta numai dimineata, ci si in toiul zilei, iar momentul acesta mai coincide din cand in cand cu somnul meu de frumusete pranz, adica fostul meu somn.

La inceput, am fost putin ingrijorat, crezand ca e bolnav de ceva, dar el m-a asigurat ca totul vine de la aerul rece d-afara. Si asa se si intampla, pentru ca si eu incep sa stranut dimineata, dar maxim de 2 ori.

Dad, hold your horses lol

Urare !

| 1 comentarii

Dragii mei cititori, iata ca anul acesta, blogul meu traieste primele sarbatori de iarna. Cu aceasta ocazie, vreau sa va fac o urare studenteasca :

SarBAUTori fericite ... and a happy new beer !

La multi ani dragilor ! Sa ne citim sanatosi si in 2009 !

Ce te legeni ?

|

Poezie despre betivi :

- Ce te legeni, Dorele
Fara sa-ti fac vant,
Cu traista la pamant?
- De ce nu m-as legana,
Daca-i tare palinca !
Sticla scade, voia buna creste
Si maruntisul mi-l rareste.
Bate vantul frunza-n dunga -
Toti barmanii ma alunga;
Bate vântul dintr-o parte -
Eu-s aici, casa-i departe.
Si de ce sa nu m-aplec,
Daca treburile ma trec!
Dup-atatea paharele
Trec în stoluri basinele,
Ducand aromele mele
Si durerea mea cu ele.
Si se duc pe rând, pe rând,
Chilotii mei-ntunecând,
Si se duc ca clipele,
Scuturând izmenele,
Si ma lasa pustiit,
Vestejit si amortit
Si cu santu-mi singurel,
De ma culc numai in el!



Enjoy !

Ce rost avea...

|

... sa-i dau bani unui cersetor fara picioare, ale carui singure 2 degete de la mana dreapta erau folosite pentru a tine o tigara cu filtru, din care tragea cu pofta?
Ziceti-mi si mie ....

Banc

|

Nu prea scriu eu bancuri pe blog, dar asta chiar m-a facut sa rad lol :

Copii ati citit "Capra cu 3 iezi?" - Daaaaaaa...!!!!!!(raspunde clasa). - Tu, asta mic din prima banca, ia spune-ne cati iezi avea capra...? - Pai povestea se cheama "Capra cu 3 iezi", nu? - Da - Si acum ma intrebati "cati iezi avea capra"? - Da.. - TREI,...in pula mea....!!!!!!!!!!! - Despot, iesi afara, sa vii cu parintii la scoala

Aventuri cu narghilea

|

Cocalari.com organizeaza un concurs ce are ca premiu o narghilea. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu cu o intamplare amuzanta legata de acest instrument de fumat.
Cum eu sunt un impatimit al narghilelelor (poate in viitor o sa devin inginer narghilist), nu m-am putut abtine, asa ca am lasat si eu un comentariu. Sa va povestesc ...

Se facea ca eram la inceputul verii, bucurosi cu totii ca tocmai se terminase sesiunea. Nu vroiam sa trecem cu vederea aceasta sarbatoare, asa ca am planuit o ultima bauta. Ne-am strans cu totii in camin in Belvedere, am cumparat de baut si, bineinteles, ne pregateam plamanii pentru narghileaua lui Vali. Ca de obicei, eu eram raspunzator cu pregatirea narghilelei, asa ca am pus carbunii pe plita, m-am dus la baie sa curat vasul si am pus tacticos tutunul in capacelul de ceramica. Circuitul bauturii era simplu : sticla - pahar - gatlej. Cateodata, unii mai trisau si scurtau circuitul, transformandu-l in sticla - gatlej, dar erau imediat altoiti cu o miscare de tip palma - ceafa.
Carbunele se incinsese, asa ca narghileaua era gata. Cum eu am pregatit-o, tot eu aveam dreptul sa o “dezvirginez”. Si trage, trage, tuseste, iar trage, tuseste, parca eram dragon. Tuseam cu bas de ziceai ca-s dacie cu subwoofer. La ceilalti era la fel … tuseam cu totii de zici ca eram smokeaholici. Ceva nu era in regula … spargem noi carbunele, tot degeaba … acelasi gust innecacios.
Dupa ce mai sorb eu un pahar de tarie, imi vine inspiratia.”Bai baieti, cred ca am pus prea multa apa”. Ne uitam unii la altii, apoi toti la vasul narghilelei. Ok … “care apa?”.
Deci, noi fumasem juma de ora dintr-o narghilea al carei vas nu avea strop de apa. Stiti ce inseamna asta? Ca noi am tras mai mult fum de carbune decat aroma de narghilea.
Nu am fost eu atent la detalii, dar probabil am lasat urme de funingine pe hartia igienica "de a doua zi".
lol

Cugetare maronie

|

Zilele trecute, pe cand stateam pe sfantul tron, incercam sa ma gandesc la altceva in afara durerii pricinuite de faptul ca nu mai mancasem o ciorbita de mult timp. Nu dupa mult timp, am gasit un subiect care, din intamplare, era in ton cu situatia prin care treceam eu.

"Romania este de cacat". Oare exista cineva care nu a auzit de aceasta expresie? Exista cineva care nu a folosit-o? Acum ca m-am asigurat, le zic 4 vorbe celor care s-au incadrat in mini-chestionarul meu : Sa va ia dracu ! Cu ce drept folositi aceste cuvinte? Ati varsat vreun strop de sange pentru aceasta tara?
De ce aveti impresia ca voi sunteti mai "frumos mirositori" decat tara noastra?
"Romania este o tara frumoasa...pacat ce e locuita" este alta expresie care ma enerveaza. Pai voi, dragi compatrioti, in ce tara locuiti? Nu va place, plecati fratilor in vest, Africa, Iran, Fututibekistan, unde vreti, numai plecati. Pentru ca eu, personal, m-am saturat de mentalitatea voastra. Din cauza a cateva sute de parlamentari, desconsiderati cateva milioane de oameni. E drept ca nu toti romanii sunt modele de urmat, ca pana la urma parlamentarii reprezinta proiectia acestora, dar marea majoritate a romanilor sunt oameni platitori de taxe si impozite, cinstiti si corecti. In cinstea lor, o spun din toata inima ca sunt mandru de natia mea.
Cat despre ceilalti, nu mai am nimic de spus...vorbeste pentru ei Mircea Badea, acest ultra-intelectual antenist care se plange mereu ca "traieste in Romania si asta ii ocupa tot timpul". Te contrazic, bai idiotule...pupatul de cururi Intact-iste, asta iti ocupa tot timpul.

Eu sunt mandru de tara mea ! Voi de ce nu puteti fi?