Liceul - episodul 5 : Profesorii (part 2)

|

Foarte multi dintre fostii colegi, mi-au reprosat faptul ca am uitat de unii profesori.
Din aceasta cauza, am mai facut o parte a episodului "Profesorii".

Chimie

Aici am sa ma refer doar la profesoara cu care am facut pana in clasa a 11-a.In primii 2 ani, ne lafaiam in note de 9 si 10, luate pe referate si pe carti cumparate (carti care erau facute sub indrumarea dansei, evident).
In clasa a 11-a, lucrurile s-au schimbat.Brusc, ne-a intepat in fundulet, morcovul corigentei.Si nu erau cativa, ci eram 3 sferturi de clasa.Pana la urma, totul s-a terminat cu bine, iar morcovul nu a intrat mai adanc.
Acum sa va zic cate ceva si despre profesoara.Era un munte de femeie, avea palma cat catalogul (nu exagerez).Provoca frica in dublu-exemplar, dat fiind faptul ca noi o aprobam de fiecare data cand zicea "E clar?Da sau nu?" - "Daaaaaaaa", desi nu intelegeam nimic.

Sport

La sport, am avut una dintre cele mai ok profesoare din liceu.In fiecare saptamana, ne facea sa mai eliminam cate putin din tigarile si alcoolul acumulat in timp.
"Stangul, stangul, stang-drept, stangul" o auzeam, de fiecare data, la incalzire.Ce-i drept, cand aveam prima ora sportul (adica la 7:20), fiecare intelegea altceva.Spre exemplu, eu intelegeam "stalpul, stalpul, stalp drept, stalpul".

Logica&Psihologie

La aceste materii, am avut un profesor extrem de linistit.Ne preda cu un calm desavarsit, parca ar fi fost Dalai Lama.Nu era in stare sa raneasca o musca, dar un elev.
Totusi, era putin cam ciudat.In primul rand, avea o atractie catre fete (lucru normal, ca doar e barbat).Avea chiar si o feblete (s-aude acolo, blondo? ^^ ).Chestia asta se reflecta si in catalog, unde niciun baiat nu avea media 9 sau 10.
O alta chestie ciudata pe care o avea, descoperita de fete, era umflatura din dreptul slitzului.Bai nene, dar era o umflatura data dracului.Noi baietii, credeam ca e de la lenjeria pe care o purta.Fetele credeau altceva :D . Lasati-o naibii de chestie, fetelor, ca daca o avea cum va imaginati voi, o tinea pe crac, in niciun caz nu o facea sul :))

Informatica

Desi noi am fost la informatica extensiv, dupa 4 ani de c++, nu ne-a intrat in cap decat antetul.Nu stiu daca a fost vina d-nei profesoare, dar era al dracu de complicat.Ii multumim, totusi, ca ne-a lasat sa invatam programele ca robotii.
In rest, in 4 ani de informatica, ne-am ocupat timpul cu diverse activitati.Fie faceam serii de calificari la Chicken Inv. , fie dormeam (cand aveam ore de dimineata).De net nu prea aveam parte, pentru ca doar calculatorul de la catedra era conectat.

Filosofie

Cat de fascinati eram la aceasta materie, nu va imaginati niciunul.Nu eram fascinati de continutul materiei, ci de cantitatea impresionanta de aberatii pe care o scotea d-na profesoara.
Ce-i drept, cand ne asculta, aberatiile noastre erau punctate cam slab.
Oricum, mi-a folosit acest "curs de aberat", lucru dovedit la examenul de Filosofie de la facultate.

3 comentarii:

Anonim spunea...

=))Da-te dreq de tocilar.

Anonim spunea...

Damn..ma gandesc cu groaza la ce ore de info o sa am eu, care stiu totul..pe web :(.

Anonim spunea...

Stii sa povestesti atat de frumos...imi aduci aminte de vremurile bune si frumoase in care ai simtit nevoia sa vorbesti despre doamna invatatoare...un adevarat ghid in ale vietii care v-a invatat ce conteaza cu adevarat in viata! :)