Karaoke

|

Nu,nu e un nou amic de-al meu,ci e termenul folosit pentru a descrie o situatie penibila in care te afli atunci cand incerci sa imiti vocea unor artisti consacrati,pe fundalul melodiei corespunzatoare,benoclandu-te la niste versuri care isi schimba culoare precum un semafor(sa te ajute in cazul in care nu stii ritmul melodiei).

In continuare va prezint 2 artisti consacrati si o melodie de aceeasi varsta cu Revolutia : eu (cantaretul) si Iuli (tentativa de cantaret) prestand pe fundalul melodiei Barbie Girl.

PS : Unele voci mi-au spus ca interpretarea noastra a fost mai buna decat cea originala.Acum nu mai stiu daca acele voci le-am auzit in somn sau cand eram beat :))

2 comentarii:

alina spunea...

hahhaah...=))...poate erai beat knd ai auzit vocile alea...

PS: amandoi reprezentati tentative de vedete/cantareti...
PSS: oricum suntem de acord cu tentativele voastre de a va etala "talentele" atat timp kt nu exagerati:D..

Anonim spunea...

Primavara...un vint caldut adie...undeva prin mine. Imi simt singele pierdut printre vene si simtiri ciudate de pasare in zbor. Inchid ochii si visez: un mugur pocnit cu voiniciunea unui tinar repezit, o apa curgatoare topind sticla unei gheti ramase stinghera pod peste riu, mirosul verde al ierbii grabite sa rasara. Inchid ochii si visez: radacinile mele afundindu-se adinc in pamintul intunecat, umed si rece. Mai adinc ca radacinile. Mai rece ca sufletul meu.