Incredibil! Voiculescu loveste un mic...copil

| 0 comentarii

De la 1:30




Acum nu stiu daca acel mic era Geoana, Vanghelie sau Nastase...

Nicusor zice

In ultima perioada, am cam exagerat cu articolele politice, dar a trebuit sa iau atitudine din cauza unora care voteaza cu stomacul plin de mici de Izvor si cu iluzii de Bruxelles.
Gata! M-am saturat. Am si uitat de unii oameni care ar fi meritat mai multa atentie din partea mea, in ultima vreme. Unul dintre acestia este Nicusor. Stiati ca nu am mai vizionat un filmulet cu Nicusor, pe youtbe, de cateva saptamani?
O sa iau atitudine de-acum. Nicusor merita atentia tuturor, mai mult decat mogulii si papusile pe care le vedeti la tv. Asa ca o sa-i fac o categorie a lui, intitulata "Nicusor zice".
Cu aceasta ocazie, Nicusor va comenta orice fel de stire care merita dezbatuta, indiferent ca va fi din Libertatea - "Morena, ti-a dat papucii Covrig?" sau din Ziarul Financiar - "Radel, cel mai nou pion pe piata hranei pentru caini".






Maria pentru Romania

| 4 comentarii

























Fina mea va fi prima femeie presedinte din istoria tarii. Pana atunci, insa ....

De ce o sa ma duc la vot

| 10 comentarii

Duminica, 22 noiembrie


Ma trezesc la 9 am, dupa vreo 4 ore de somn. Primul lucru pe care-l fac este sa ma duc la baie sa scap de cei cativa litri de bere consumati in seara anterioara. Dupa asta, trec prin bucatarie, beau un litru de apa minerala, imi fac o cafea si ma intorc in camera mea. Citesc ultimile postari de pe bloguri, mai dau un atac pe travian. Timpul trece si se apropie momentul cand trebuie sa ma imbrac. Zis-si facut! Imi apuc rucsacul si ies din casa, sictirit de drumul spre munca. Totusi, ceva nou se intampla fata de duminicile din ultimii 4 ani. Ma abat vreo 10 minute de la drumul meu, pentru a vizita sectia de votare.

Va intrebati cum pot si, mai ales, de ce ma ostenesc sa votez intr-o zi de duminica racoroasa, mahmur fiind? Simplu ... uitati motivele pentru care o s-o fac:


1. Parlamentul unicameral
Faptul ca din 471 de capuse, raman doar 300, te face sa votezi chiar daca habar n-ai ce inseamna asta. Stii doar ca vor fi mai putini dinozauri basinosi si slinosi care sa doarma pe banii vostri.
Ce-i drept, mai raman 300 spartani, dar asta e ... din partea mea, as fi votat sa nu mai fie niciunul. La fabrica cu ei!
Multi il blameaza pe Basescu ca se foloseste de acest referendum ca sa-si faca publicitate electorala in plus. Foarte bine! Asta dovedeste ca ii merge bostanul. De ce nu s-au gandit si ceilalti? Pentru ca sunt prostanaci cumva? (siiiiiiiiiiiiiigur ca nu).
Totusi, pe mine ma doare-n palnie cine apare in panourile cu referendumul. Putea sa fie si o poza cu Mircea Badea in spagat, ca eu tot as fi votat Da la referendum. Pana la urma, conteaza ideea, nu cine e in spatele ei (sa le spun asta si cretinilor care cred altceva).

2. Presedintele
Scrutinul acesta se anunta ca fiind cel mai disputat de dupa revolutie (de fapt, daca stau sa ma gandesc bine, din toata istoria tarii). Daca anul trecut aveam de gand sa vin sa desenez puli si fluturasi pe buletinul de vot, ultimile evenimente m-au facut sa-mi schimb strategia.Deci, pe cine votez? O s-o iau prin EXCLUDERE:

a. Mircea Geoana
Pe Geoana n-o sa-l votez nici daca ar depinde potenta mea de asta. Daca as avea 70 de ani, iar Mircea Geoana mi-ar promite virilitate in schimbul unui vot, probabil i-as raspunde asa "Atat timp cat am degete si limba, Votul meu nu se schimba. Muie!"
Tot ma-ntrebam eu de ce este poreclit neoficial "prostanacul". Greva metroristilor mi-a raspuns la intrebare. Adio voturi din Bucuresti!

b. Sorin Oprescu
Mai nou in tara noastra, se poarta sa fii independent. Ma rog, Oprescu este la fel de independent cum este Botezatu straight. La domn' doctor, independenta are alt sens. Este ca si cum ai spune ca nu esti poponar, ca nu ti-o iei la lorgean de la vreun belgian sexagenar, dar te "mangai" cu un castravete in fiecare seara.
Deci, de ce nu o sa votez cu domn doctor? Cine pizda ma-sii a ajuns la concluzia ca un doctor se pricepe la orice? Gresit! Un doctor se pricepe la taiat si cusut organe, la primit spaga contra favoruri. Atat!

c. Crin Antonescu
Stiti cum sa va dati seama, mai nou, care o arde pseudo-intelectual? Cineva care spune ca voteaza cu Crin, pentru ca are bun simt si e frumos.
Ma enerveaza astia mai mult decat ma enerveaza lingaii care-l voteaza pe prostanac, dupa un ospat in Piata Izvor (macar astia au o motivatie sa se murdareasca la gura de mustar).
Liberalii au avut o sansa, cu guvernul Tariceanu. Acesta a reusit performanta de a scufunda tara in criza inainte de venirea crizei. "Economia duduie" este, probabil, cel mai tare bash de pe internet.
Deci, niciodata nu voi vota cu o curva a cuiva, indiferent daca acel "cuiva" este Patriciu, Vantu, Bill Gates sau Terente.

Bonus:

d. Remus Vlad
In vremuri apolitice, candidatura acestui vamaiot ar fi fost o gluma la care m-as fi cacat pe mine de ras. Parca ma si vedeam imputind club A la prestatia stand-up a lui Remus. Se pisa pe Deko!
Fiind alte vremuri, iar candidatura sa serioasa, schimba mult perspectiva.
E grav daca s-a ajuns sa poata candida oricine strange nush-cate-mii de semnaturi. Maine-poimaine vezi ca vine un padurar din creierii muntilor, cu semnaturi de la alti padurari, ursi, mistreti, braconieri etc.
Deci, concluzie - gluma buna.

Acum, dupa ce-am epuizat variantele eliminatorii (pe Vadim si Becali nu i-am considerat, pentru ca, ei, de 8 ani incoace formeaza cuplul Stan si Bran al prezidentialelor, iar ungurul nu are nicio importanta), o sa va zic si cu cine votez, desi multi cred ca si-a dat seama.

Votez cu Basescu. Stiu ca e o apa si-un pamant cu ceilalti, ca e chior, betiv si altele. Dar, in comparatie cu ceilalti, este singurul care are COAIE. Pai comparati voi atitudinea marinarului cu pletele in vant ale lui Crin. Este ca si cum ai compara o reclama la Jack Daniel's cu una la Schwarzkopf (sau cum plm se numeste firma aia de fixative).
Este singurul care are tupeu sa infrunte grupurile de interese si mogulii ascunsi in spatele acestora. Care o fi singurul presedinte roman demis de parlament dar reinstalat in functie de catre popor?
Cand ceilalti candidati vin cu promisiuni electorale de genul "Va scapam de tiran", iti cam vine sa-ti bagi pula in ea de politica.
Deci, pe 22 noiembrie si, probabil, pe 6 decembrie, o sa ma duc la vot si pun stampila pe Basescu, indiferent daca o sa fiu criticat de unii. De fapt, imi bag pula in toate criticile!


Ca sa le raspund si idiotilor de la PSD care au afisat panourile ironice cu "traiti bine?", am cateva cuvinte de zis: Da! Traiesc bine! Puteti sa-mi sugeti pula si voi!

Nicusor presedinte

| 0 comentarii
















Sa va spun sincer, eu l-as vota pe Nicusor, asta daca ar candida (probabil in vreun roman futurist scris de subsemnatul), pentru ca este singurul care recunoaste faptul ca Romania este un wc plin cu cacat.
Va dati seama ce echipa ar face dac-ar avea guvernul de partea sa, cu Covrig prim ministru, Radel ministru de interne si Sicutza la turism?

Cateva sloganuri electorale:
"WC plin cu cacat
Voteaza-ma sau te bat!"

"unt coptura, mazga, mandarie,
pentr-o mai buna Romanie!"

Doua despre porcina

| 0 comentarii

1. Cum iti dai seama daca ai gripa porcina sau nu?
Vezi mai jos ...






















Poza primita pe mail!


2. Cum infulecam eu o shaworma la Dimitrov, ma gandeam la probleme societatii. Si mi-a venit in minte o ipoteza socanta despre provenienta gripei porcine. Am luat o gura de airan, dupa care am inceput sa gandesc: "sunt foarte sigur ca musulmanii au creat virusul gripei porcine, pentru ca ei urasc cel mai mult acest animal sfant, dadator de caltabosi si sunca."
La inceput mi s-a parut normal, pentru ca si eu as crea virusul potrivit cu ce urasc eu cel mai mult, adica virusul gripei maghiarice. Dar pe urma gandirea mi s-a intunecat si ma decisesem sa prepar virusul gripei ovine, ca sa le bag mortul in casa la fraieri.
Bineinteles, asta urma dupa o alta inventie ravnita de mine si anume shaworma de porc.
Hac!

Cum mi-a salvat fotbalul viata

| 5 comentarii

Nu cred ca stiti, dar eu am practicat fotbalul in tineretile mele pubertine. Am fost cel mai promitator fundas dreapta la acele vremuri (adica promiteam multe, ca dau, ca fac...pana la urma tot cu stangu-n dreptu' nimeream). Eram respectat pana si de catre adversari (e cam greu sa nu respecti pe cineva care alearga de zici ca se preface). Dar deja intram in detalii, asa ca ma axez pe subiect.


Miercurea trecuta eram in drum spre casa, dupa ce lucrasem la un proiect cu gust de tzuica fiarta, la baieti in camin. Vremea era potrivita pentru a filma un videoclip remixat post-mortem "Thriller". Zona era potrivita pentru a filma un clip electoral al psd-ului (Piata Obor). Ma indrept eu spre o strada intunecata, cu gandul de a scurta distanta parcursa pana la statia de maxi-taxi de pe ziduri mosi. Nu fac 5 pasi pe strada intunecata, ca din boscheti apar 4 caini. In secundele urmatoare, alti 5 si-au facut aparitia, fiecare dupa cate o masina(de-aici incolo n-am tinut numaratoarea). Eu nu aveam decat o mapa in mana, deci nu era situatia de a face pe eroul. Asa ca am luat-o la fuga incetisor, cand cu spatele, cand cu fata, cand in lateral. Mapa o foloseam pe post de arma, eram exact ca Indiana Jones cand speria mumiile cu o torta.

Desi oarecum panicat, mi-am dat seama ca faceam o greseala, deoarece eu tot alergam spre capatul strazii intunecate, unde era si mai si. Asa ca, la un moment dat, m-am oprit. Proasta alegere, pentru ca, fiind imprejmuit de un gard, in spate, si 2 masini in lateral, ajunsesem la momentul face2face cu 15 caini. Asa ca am avut un moment de sclipire, copiat dintr-un meci al meu cu Metalu', cand m-am facut ca alerg spre un adversar si de fapt m-am indreptat spre altul(ii faultam pe amandoi daca legile fizicii imi permiteau).
Asa am facut si cu potaile. M-am facut ca fug intr-o directie si m-am intors brusc, de i-am pacalit pe fraieri cu stil. In timpul intoarcerii mele, chiar am vrut sa pedepsesc un pacatos, dar, exact ca atunci cand eram fotbalist, am dat pe langa.
Dupa ce-am aplicat aceasta metoda, am luat-o la fuga tati. Fiarele tot ma urmareau si chiar ma ajungeau daca nu se intampla minunea: o masina isi facu aparitia si astfel potaile se rarisera. Am ajuns la strada luminata si, dupa ce am scapat de ultimul caine, exact ca un lup urban, am rabufnit, avand privirea indreptate spre blocurile ce ma inconjurau: "Sa va fut in gura care i-ati crescut. Sa-mi bag pl in destinul aluia care le-a dat sa manance." O paznica de la Bucur Obor se uita ciudat spre mine. Eu m-am uitat calm spre ea ... "Tu ce te uiti, baga-mi-as pl si-n cainii tai".

M-am calmat si m-am indreptat spre ale mele. In lupta mea cu potaile, am avut impresia ca am fost muscat, dar nu am avut pantalonii capsati. Totusi, in noaptea ce-a urmat, nu stiu de ce am visat ca imi cazuse piciorul stang.

Ciudat este ca nu e prima oara cand mi se intampla asta. Acum un an, in aceeasi zona, era sa fiu pus la respect de vreo 12 caini si jumatate, dar i-am fentat si p-astia.
Data viitoare, ma jur ca nu mai alerg. O sa stau pe loc si o sa le zic " Baa...eu am fost fotbalist!"

Hai la referendum

| 1 comentarii


Nicusor va indeamna sa veniti la referendum! Daca n-o faceti, o sa va dea pe mana lui Covrig :D










Adevaratii candidati la prezidentiale

| 4 comentarii

Alegerile bat la usa, betivii isi bat nevestele, functionarii publici bat tristi la tastaturile jegoase...la fel ca alegerile, si eu am batut la usa vreo juma' de ora, deoarece mi-am uitat cheile acasa. Din fericire, mi-a deschis mama intr-un final. Motivul pentru care a intarziat atat nu vi-l zic (si nu! nu se uita la otv).

Le vedem muile la orice intersectie, ne-am saturat de ei dupa cateva zile de campanie ... va dati seama ce-o sa mai induram pana la final?
Ii stim pe majoritatea, le stim caracterul(infect la toti), insa avem impresia ca le cunoastem adevaratul nume. Gresit!
Iata cum se numesc candidatii la prezidentiala, dupa mintea mea pitita intr-un cap deformat:

  • Traian Basescu -> devine Traian Bashescu.
Toate urechile i-au ascultat promisiunile din campanie trecuta, promisiuni care au fost pana la urma niste flatulatii fasaite, de unde vine si ideea lui de slogan "Daca le e frica, se scapa".
  • Crin Antonescu -> devine Chin Antonescu
E greu sa conduci tara cand degaji miros de fixativ si ai petrol in coltul gurii. Votati-l, va rog, ca sa simtiti cu adevarat ce inseamna un chin...antonescian
  • Mircea Geoana -> devine Mircea Gioala
Acest individ face parte dintr-o categorie de cacanari care sunt in stare sa-ti dea la gioale, ca sa-ti fure si ultima firimitura de la coltul gurii. Urechile lui de spiridus au fost infundate cu sfaturi socialiste, primite de la un fost absolvent al Academiei de Pupat Dosuri Sovietice, Ilici pe numele sau de alint.
  • Sorin Oprescu -> devine Sorin Oparescu
"Il votez pe dom' doctor" spuneau toate babele la ultimile alegeri locale. Ce-i drept, vorbele calme si chinuite ale doctorului fac ravagii printre tutankamonii senili din Bucuresti, dar degeaba. Daca ajunge presedinte, o sa ne arda pe toti, asta dupa ce va mai stabili inca un record demn de Guiness Book: va duce Romania pe primul loc in ierarhia tarilor batute de soarta.
  • Corneliu Vadim Tudor -> devine Porneliu VadImn 2dor
Omul asta e simpatic, pe bune. S-ar integra perfect in spitalul de nebuni de la Cotroceni.
Totusi, eu nu l-as vota, pentru ca nu cred ca i se potriveste aceasta functie. Mai degraba il vad ca Ministru al Sanatatii. Va dati seama cum ar reactiona pensionarii cand ar spune acesta la interviuri "Medicamenteee pentru toti".


Restul candidatilor nu prezinta importanta pentru mine, asa ca nu ii bag in seama. Mai degraba ii bag in altceva. De fap, ei nu prezinta importanta pentru nimeni, cred ca nici pentru ei.

Tu ala de citesti acest articol si ai mustar electoral la gura, asculta bine ce-ti spune: Marsi in mortii ma-tii la Izvor!

Scurt!